Bemutatkozás

A Nyárasdi és Társa Építő, Szerelő-Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1995. június 22-én természetes magánszemélyekből alakult családi vállalkozás. Alapító tulajdonosai a kivitelező építőipar villamos szerelésében nagy tapasztalattal rendelkeznek.
Társaságunkat a Fővárosi Bíróság Cégbírósága a 01-09-460856 számon 1997. 01. 15-én jegyezte be.

Fő tevékenység: teljes körű villamos szerelés, építő, szerelő, karbantartó szolgáltatás.

Ügyvezető igazgatónk regisztrált tagja az 1/2002. (I.7) FVM-GM-KöViM együttes rendelet szerinti felelős műszaki vezetői névjegyzéknek. Regisztráció száma: 01-54527/2012.
Tagjai vagyunk az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetségének, jogosultak vagyunk az ELMŰ Rt és az ÉMÁSZ Rt területén és megbízásából kisfeszültségű hálózaton, csatlakozó vezetéken, villamos mérőhelyeken munkát végezni.
A cég vezetője szerelőipari ügyvezetője volt a Castellum-Art Kft-nek, ahol több budapesti létesítmény építését vezette (Budaörsi Városi Bíróság, Igazságügyi Toxikológiai Intézet, Commerzbank Rt. provizóriuma, Magyarországi Evangélikus Egyház Központi Irodái, Fővárosi Bíróság).

Szakembereink sokoldalúan felkészültek, a csapatunkat a megrendelői akarat végrehajtása, az igényesség és a rugalmasság jellemzi. Az elmúlt években végzett munkánkkal elismerést és rangot érdemeltünk ki a megrendelőink körében.
Alvállalkozóink többszörösen kipróbált, jól szervezett, magas szakmai színvonalat képviselnek, pontosan és összehangoltan végzik tevékenységüket.
Társaságunk rendelkezik mindazon személyi, tárgyi és anyagi feltételekkel, amelyek a vállalt munkák elvégzéséhez, a bizalom, az elismerés elnyeréséhez szükségesek.

Megalakulásunktól kezdődően jelen vagyunk a Coca-Cola kelet- és közép-európai nagyüzemeiben, ahol új termelő kapacitások installálását, meglévők korszerűsítését, bővítését és átépítését végezzük. A munkánk során készülékeket, berendezéseket, gépeket és komplett töltősorokat szereltünk és üzemeltettünk be, valamint nagy alapterületű, villamos elosztók fogadására alkalmas pódiumokat, kezelőjárdákat alakítottunk ki.

A megvalósított kivitelezések, beruházások, felújítások igazolják a leírtakat, referenciáink megtekinthetők, társaságunk leinformálható.
Copyright © Nyárasdi és Társa - Építő, Szerelő-Szolgáltató Kft.